2016-06-09 1610 瀏覽
Reception既服務態度都幾差下,唔知點解一面不肖的樣子,好似對人感覺好不滿咁令人未入去食都已經打左個突餐廳印象分大扣反而餐廳內部收碟行嚟行去果啲服務生態度唔錯這裏既油煙抽氣系統不太好呢一入到去餐廳,能見度馬上降低不少,而且油益味重感覺好似食完燒肉後走出餐廳,慌死人哋唔知你啱啱食咗燒肉咁抽氣問題絕對要改善下,但環境寬敞,坐得都算幾舒服既順便一提,呢度既飲品選擇極少,都搵唔到想飲既野呢壽司,刺身非常之唔新鮮,唔好食,而且啲壽司刺身BAR位嘅員工服務態度都好差下。甜品方面,我覺得燉蛋同埋布朗尼都幾好食呢放題嚟講,呢間既甜品都真係幾唔錯下始終大部分既放題既甜品都好難食,難以放入口,又或者選擇少呢間則選擇幾多,而且大部分味道都真係唔算差炒雪糕又一個GIMMICK嘢嚟嘅,純粹有趣,味道堅係麻麻地啲肉嘅質素都唔錯嘅腩肉同豬頸肉都好好食,尤其係豬頸肉但可惜在於,我地2人各自只吃了2條豬頸肉後,打算再出去拎嚟食啦因為覺得好味嘛,但已經再也吃不了豬頸肉了,餐廳無再REFILL過了,當時約9點幾10點左右可惜可惜啊!!!!而且啲肉類既調味幾乎所有都一樣既,無論你食緊豬又好雞又好牛肉又好,全部啲味道都係
令人未入去食都已經打左個突
餐廳印象分大扣
反而餐廳內部收碟行嚟行去果啲服務生態度唔錯
這裏既油煙抽氣系統不太好呢
一入到去餐廳,能見度馬上降低不少,而且油益味重
感覺好似食完燒肉後走出餐廳,慌死人哋唔知你啱啱食咗燒肉咁
抽氣問題絕對要改善下,但環境寬敞,坐得都算幾舒服既
順便一提,呢度既飲品選擇極少,都搵唔到想飲既野呢
壽司刺身非常之唔新鮮,唔好食,而且啲壽司刺身BAR位嘅員工服務態度都好差下。
甜品方面,我覺得燉蛋同埋布朗尼都幾好食呢
放題嚟講,呢間既甜品都真係幾唔錯下
始終大部分既放題甜品都好難食,難以放入口,又或者選擇少
呢間則選擇幾多,而且大部分味道都真係唔算差
炒雪糕又一個GIMMICK嘢嚟嘅,純粹有趣,味道堅係麻麻地
啲肉嘅質素都唔錯嘅
腩肉同豬頸肉都好好食,尤其係豬頸肉
可惜可惜啊!!!!
而且啲肉類既調味幾乎所有都一樣既,無論你食緊豬又好雞又好牛肉又好,全部啲味道都係差唔多嘅
本身見到有棉花糖機好興奮好開心,好想食棉花糖同玩下啦,因為未試過
點知,原來係壞左既,無得整棉花糖,目標幻滅左,好SAD
覺得既然壞左一段時間,就唔好放出嚟呃客人幼小既心靈啦
想食想玩但又無,會傷心架嘛
有雪糕機玩,可以挑戰下自己,我努力左2次,終於今次裝得都幾唔錯咁,yEAH~
蔬菜都幾新鮮,值得一讚