2015-07-27 11021 瀏覽
今次因為朋友gathering ,所以選擇韓舍🍢因為本身訂咗位,所以就五洗等位,因為係攞野食果時見到勁多人等,訂位係明智選擇😂✔️韓舍同其他韓燒店最五同係有自助餐既海鮮🐚,一堆甜品🍰🍦,但肉類選擇比較少,不過都夠1.豬扒我覺得係咁多款入面最好,因為燒完都重係好滑,而且調味都調得幾好,五會太鹹🍖2.辣味雞翼呢款雞翼既調味真係好辣,韓國辣醬既味道,食落又有少少甜,不得不試👍🏼3.海鮮🐚佢有翡翠螺,蝦,青口呢三款。蝦就一般,但五霉。青口就無試。但翡翠螺係完美,真係有自助餐既味道,而且都幾新鮮,加上佢一無就即刻補番,效率高📈4.飲品有一般既有氣飲品,茉莉花茶,玫瑰花茶。呢兩款花茶可以五洗飲,因為都幾甜同埋比冰沖淡哂,五好飲👎🏻坐位都幾好,五會太迫,但坐大台會方便d因為比較近食物同坐得舒服d時間得兩個鐘,未可試全部食物,但佢會係半小時前提醒下你,服務五錯Ps.i forgot to get a picture 😭sorry
今次因為朋友gathering ,所以選擇韓舍🍢

1.豬扒

2.辣味雞翼