2015-05-20 3318 瀏覽
已經係第4,5次食尼間放題  因為佢真係又平又好食,之前有張每人減十蚊券未用,所以順便尼食用左佢。當我詢問男職員張優惠券仲用唔用得,個男職員都好有禮貌咁答我話可以,事關佢張優惠券係無有限日期.入座後就即刻叫野食,不消10分鐘就尼齊,效率真係幾高!唔少得就當然係刺身拼盤啦! 好新鮮好肥美三文魚好新鮮肥美,可以清楚見到一條條嘅魚脂,好似三文魚腩咁正,仲有冰底墊住,唔會話食到未解雪.虎蝦同樣新鮮,爽脆可口,送啤酒一流呀!馬刀貝都好甜好脆口又夠凍,好好食~!墨魚好有光澤!食落鮮甜可口!之前食都無貝柱,今次見有就試下,不過嫌佢唔夠甜.朋友叫嘅司華力腸,個樣睇落都應該幾脆口.我同我朋友都鐘意叫嘅炸雪糕糯米糍,不過如果雪糕可以再雪硬D咁就唔會咁快溶,可以考慮用款甜品店用嘅現成雪糕球可能就可以改善問題.尼個冷烏冬次次都會叫,但係尼個今次整得最好食,夠凍,個汁唔會太淡太咸,烏冬軟硬適中,睇得出佢嘅食物質素係有進步牛油燒粟米一放上枱就超香牛油味,仲夠熱,令我食慾大開,唔洗5分鐘就K.O.左魚生沙律嘅水準都一時一樣,因為佢有時會落沙律醬,有時就落沙律醋,次次都唔同.不過今日個沙律D菜都好翠綠好靚,所以都幾好
已經係第4,5次食尼間放題
入座後就即刻叫野食,不消10分鐘就尼齊,效率真係幾高!
刺身拼盤
唔少得就當然係刺身拼盤啦!
好新鮮好肥美
虎蝦同樣新鮮,爽脆可口,送啤酒一流呀!
馬刀貝都好甜好脆口又夠凍,好好食~!
墨魚好有光澤!食落鮮甜可口!
之前食都無貝柱,今次見有就試下,不過嫌佢唔夠甜.
司華力腸
朋友叫嘅司華力腸,個樣睇落都應該幾脆口.
炸雪糕糯米糍
冷烏冬
牛油燒粟米
沙律
魚生沙律嘅水準都一時一樣,因為佢有時會落沙律醬,有時就落沙律醋,次次都唔同.不過今日個沙律D菜都好翠綠好靚,所以都幾好味,上面仲有舊厚厚嘅三文魚,原本有舊好厚嘅三文魚腩,但係未影相就已經俾我忍唔住食左,好正!何況食下沙律又可以消下滯再食多D
蒜泥金針菇
朋友叫嘅金針菇,一向麻麻地尼樣野,不予置評
燒豬頸肉
個豬頸肉係幾香口,食到豬頸肉應有嘅油香,仲幾鬆化,略嫌咸左少少,個醬汁咸咸香香都算好食
三文魚
三文魚好食到要再叫!!!!
蜜桃炸蝦卷
蜜桃炸蝦卷算係一個新驚喜,之前食都無,個蜜桃同炸蝦出奇地夾,蜜桃提升左蝦嘅鮮甜味,本來想食多幾件,可惜太飽啦!
啤酒
啤酒有咁好嘅美食又點可以唔啤啤佢喎~!
總括而言,佢物美價廉,當然你唔好諗住有大喜屋嘅水準,但佢算係平民放題,唔想大出血嘅話可以一試

2015-05-14
用餐優惠