2017-08-19 165 瀏覽
親戚係外國番黎,諗住旺角搵埋CAFÉ可以坐耐少少又坐得舒服既CAFÉ諗住可以傾計傾耐D,咁岩行開女人街見到呢間CAFÉ所以就上黎試下。忌廉三文魚意粉首先碟意粉個賣相唔錯,仲有幾多三文魚添。個忌廉汁好重cream味但又唔會太油膩。另外D洋蔥同磨菇好新鮮,令碟三文魚意粉好食落有清新既感覺。芝士肉醬意粉呢個肉醬意粉個蕃茄汁好濃郁,而且個味道屬於偏酸,如果鐘意食酸茄味既你呢個芝士肉醬意粉你一定要試。另外個汁有鋪滿好多芝士粉,勁重芝士味,好正!!! 啲肉碎唔會有好多肥豬肉,而且食得出係新鮮既免治豬肉。榛子朱古力首先杯朱古力個拉花好靚,賣相一流。另外個朱古力味好濃郁,而且有陣陣既榛子味係入面,但又唔會搶左啲朱古力味,比例岩岩好。加上唔會太甜,成杯榛子朱古力個味道同比例都十分好,極度推薦。餐廳環境同氣氛都唔錯,而且有好多BOARDGAME比人玩,適合一家大細黎。另外食物質素唔錯,性價比高,值得一試!

忌廉三文魚意粉

芝士肉醬意粉