2015-01-03 881 瀏覽
今日同粉絲去花園街濕平~ 行行下大家都有少少累有少少餓~所以決定去搵D野急救個肚子~咁啱佢醒起呢頭有間小食店,所以推介一齊試~平時好少食街頭小食的我,緊係支持LA!!到去門口真係好多人~得返一條小路直入店舖,粉絲二話不說就衝左入去~我呢D米豬連人唔洗問當然好有壓力LA每一步都撞到人先行到~ 心中真係覺得唔好意思~ V_V一坐下~服務員就指示我地坐一張枱,我地隨即落單~呢到好似點車仔麵咁,可以任意點餸,我點左個佢地話招牌的酸辣粉(中辣),粉絲點左個清湯餃子唔洗一陣好快上枱~招牌的酸辣粉(中辣) 加左韮菜餃同魚皮餃 - 酸辣粉本身好多材料,有肉絲同小小冬菇,好似食碗仔翅的材料,...雖然係叫左中辣,但係一D都唔辣,有點失望~食食下服務員話比甩左韮菜餃,所以另外上返~! 咁都得?!韮菜餃相信係自家製,咬落去好真才實料~而且好鮮的韮菜味~魚皮餃相信係四海出品,有咬口又有魚肉味~整體感覺唔差,唯一係咸左少少~好明顯係加左好多師夫了~~總括黎講..算係見識過佢的出品~可見的未來相信唔會再見,真心希望佢地他日可以有所進步
今日同粉絲去花園街濕平~ 行行下大家都有少少累有少少餓~
平時好少食街頭小食的我,緊係支持LA!!
我呢D米豬連人唔洗問當然好有壓力LA
每一步都撞到人先行到~ 心中真係覺得唔好意思~ V_V
我點左個佢地話招牌的酸辣粉(中辣),粉絲點左個清湯餃子
唔洗一陣好快上枱~
題外話/補充資料: 店舖太細人流太多~機~一邊食一邊D服務員撞黎撞去,感覺真係好唔舒服~食食下仲會比人重語氣地要求調枱~真係太意外~我地當然冇理佢地LA!!本想再加多點小食,但見佢咁的情況,都係食完就走了~
2015-01-02