2012-07-29 3 瀏覽
黎食 lunch, 由於唔肚餓, 所以 2個人只叫左一個餐 + 小食吉列芝士漢堡牛肉 $38免治牛肉中間包著粒芝士 (似乎係cream cheese), 炸成吉列球, 上碟時一開二, 幾好食, 有牛香, 炸得亦夠脆身, 唔油膩, $38得一件, 唔係好大件, 係太貴了.千層芝士吉烈黑豚定食 $148係一層層豬肉包著車打芝士係中間再上麵包糠炸, 切件再上, 跟一碗飯, 一碟椰菜絲, 芝麻汁凍豆腐, 麵豉湯呢度叫野係即整, 所以寫左要等20分鐘, 今日過晒時都未黎, 聽到我地前面果檯仲投訴話叫左45分鐘d野都未黎, 跟住發現原來全場得2個waiters, 仲有其他檯都有人投訴食物未黎.我個餐黎時d芝士都有少少硬左, 所以麻麻地, 不過真係好多芝士有d滯, 個吉列就炸得好香口鬆脆, 凍豆腐有少少芝麻香, 唔錯, 麵豉湯ok唔太咸但無乜特別每檯上都有3種醬料, 每人有一份芝麻比你自己盅碎加燒肉汁點吉列食, 另外2個就係蘋果醬同青瓜醬, 用黎淋係椰菜絲上面食, 青瓜醬好食 如果一人叫一個餐, 飯同椰菜絲係可以無限加嘅呢度lunch同dinner 好似一樣價, $148個lunch加埋一要成$16

吉列芝士漢堡牛肉 $38

千層芝士吉烈黑豚定食 $148

如果一人叫一個餐, 飯同椰菜絲係可以無限加嘅

呢度lunch同dinner 好似一樣價, $148個lunch加埋一要成$163其實有點貴, 但又未好食到會想特登去食.

2012-07-08
  • 吉列芝士漢堡牛肉