2013-03-15 55 瀏覽
前兩日同朋友食哩間,以為分店一樣啫,因為平時去開女人街入面果間既。哇...尼間完全唔得囉,一入到去又污穢又逼夾,女人街果間舒服好多囉,仲有牙,杯凍檸茶d檸檬酸那到完全飲唔到,咪叫個人換過杯啦,哇,d人d態度呢,以為我冇錢比咁比說話我聽,不突止,碟炒飯黎到佢就咁飛落枱,真係想鬧佢囉,換你一杯檸茶啫,晤那洗咁既服務態度㗎!仲要碟炒飯係濕炒咁,成口油,唉!收錢多謝都冇句,唔希罕咁既樣,我認得架,(企收錢果個女人),下次咪洗指意我再黎哩間呀!人地女人街果間都唔係咁既,服務態度好好多,就算唔係四萬咁口,但人地點都有歡迎光臨同多謝先啦,我都係做服務性行業架,禮貌同招呼好緊要,你地一d都冇,你老細點出糧比你架,真係陰公!學下人地女人街d服務先啦!女人街d姐姐好熱心,收錢果個又好記性,知道我成日黎,因為我係附近返工,一lunch我同d同事都會過去食,講真,女人街果間d野食好食好多!