2024-04-13 45 瀏覽
一向鍾情於越南菜式,今晚和朋友去旺角探店旺角越男仔評分好高,天氣熱最啱食湯檬粉💛鎮店燒芝士珍寶有機蘑菇(買一送一‼️)珍寶蘑菇低卡又好味,芝士香味洋溢,蘑菇好Juice,味道一流~我哋揀咗釀牛肉和釀生蠔,牛肉嫩滑味道稍為偏重配上蘑菇一齊食啱啱好😍生蠔大大隻,真系食過返尋味牙車快沙律➕手撕雞檬紙卷沙律材料充足,伴有手撕雞椰菜絲和青瓜絲等,再加入越男仔特製涼拌汁,爽口酸甜好開胃~極力推薦薄薄的外層係檬粉皮,包住生菜、雞絲和青瓜絲,皮薄餡大,淋上微酸又清新的醬汁,令人入口極之開胃😋牛➕豬pho 配蕃茄湯檬粉整碗檬粉湯底濃郁滿滿的蕃茄味,湯香味撲鼻而來,非常鮮甜,有不少人都只湯底好飲到要飲清光,材料亦非常豐富,有豬頸肉、牛肉、炸豬扒等,肉質鮮嫩,非常出色,每啖都鮮甜可口⋯⋯
一向鍾情於越南菜式,今晚和朋友去旺角探店
旺角越男仔評分好高,天氣熱最啱食湯檬粉💛

鎮店燒芝士珍寶有機蘑菇(買一送一‼️)

牙車快沙律➕手撕雞檬紙卷

牛➕豬pho 配蕃茄湯檬粉