復活節假期帶兩個囡囡 去「貓啡」搵貓貓陪食 lunch!兩個小朋友都是愛貓之人,一去到見到咁多貓貓都好興奮。一般貓Cafe好少歡迎小朋友,呢到周圍玩都冇問題,邊食lunch邊望著貓貓們在身邊行來行去,感覺好chill。呢度嘅貓貓大部份係收養嘅流浪貓,cafe會幫助流浪貓,有意領養可以直接向cafe查詢。我們點咗3個「Meowの套餐」,只係百幾蚊就有小食/沙律+ 主食 + 飲品,仲可以玩埋貓貓,好抵!因為貓貓才是主打,所以對食物期望不大,但意外地三個意粉都不錯👍🏻!囡囡讚「溫泉蛋卡邦尼扁意粉」好味,我就鐘意「招牌蒜香蟹肉明太子闊條面」,質感creamy,帶少許甜味和微微的辣味,好味!建議大家點「熱朱古力」,奶泡上嘅花抓印實在太可愛啦!嚟同貓貓玩嘅朋友,可以同貓貓打卡影相,然後發文餐廳會有免費提供貓罐頭。
復活節假期帶兩個囡囡 去「貓啡」搵貓貓陪食 lunch!

兩個小朋友都是愛貓之人,一去到見到咁多貓貓都好興奮。

建議大家點「熱朱古力」,奶泡上嘅花抓印實在太可愛啦!

2024-03-28
  • 招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵