2011-10-31 4 瀏覽
星期6晚市, 三個人去豚組, 以為要等好耐先有位, 發現入面有好多位 有點奇怪@@ 都好GE. 唔洗等位, 因為真係好攰好肚餓. 食左新出GE黑椒芝士包包. 之前試過原味包包覺得好好味. 芝士味好濃 職員會首先介紹芝麻和醬料的用法, 法律汁有分柚子味和WASABI味, 磨芝麻的過程都幾好玩一個定食有面鼓湯, 白飯, 菜絲. 漬物, 豬扖, 挺豐富的: >一切開個豬扖.. D 芝士汁就BI晒出來 = = , 好想知食咩方法係唔會漏晒芝士汁GA =.= 原來D黑椒係係D芝士汁入面, 唔多特出, 如果唔留意GE話, 係同原味差唔多, 一樣都係好濃芝GE芝士味 (HAHA 卡路理唔理了! )D芝士汁漏出來好快就會凍, 凝固, 所以真係要趁熱食先好食AR 我個人覺得芝士包包同D醬汁係唔多夾的, 所以我都無點過D汁, 因為芝士汁好濃味, 配上醬汁好似會無左芝士味, 好奇怪.菜絲配上沙律汁都幾開胃, overall , 我覺得真係幾貴, 每人要$120 成間野GE裝飾大部分都係豬, 都幾有特色AR ...
有點奇怪@@ 都好GE. 唔洗等位, 因為真係好攰好肚餓.

磨芝麻的過程都幾好玩
full set
芝麻加醬汁
D芝士bi 晒出來了~_~
一樣都係好濃芝GE芝士味 (HAHA 卡路理唔理了! )

菜絲配上沙律汁都幾開胃,
overall , 我覺得真係幾貴, 每人要$120

成間野GE裝飾大部分都係豬, 都幾有特色AR ...
2011-10-29
full set