2023-08-23 58 瀏覽
今日出旺角朋友仔帶我去咗間上樓cafe,去到樓下其實門口唔係好覺眼,估唔到上到嚟又有驚喜喎,旺角嚟講呢度屬於是有質素嘅樓上cafe。呢個電話平應該唔少人喺度打卡影相😂😂坐低咗之後就開始有咩好食,menu上面啲餐價錢都好合理睇完之後我哋點咗個慢煮瑪莎曼咖哩和牛飯,個牛腩煮到冧得嚟好彈牙,咬落去口感軟綿綿,的確畀我預計中出色王牌芝士牛肉漢堡配意式風乾火腿裏面係安格斯牛肉+焦糖火腿唔怪得知食落甜甜地啦,甜甜地嘅burger都係第一次食幾得意😂,意外地味道出奇地夾喎。食完個burger再食返個沙律清新一下味覺就冇咁溜啦!很不錯呢杯茶聊熊仔鮮奶凍咖啡,應該係呢度主打打卡飲品,因為我見枱枱都有一杯😂😂咁又係真係好得意嘅草莓四季春,是士多啤梨加藍莓既沙冰,而家天氣咁熱我自己就鍾意比較喜歡飲沙冰😂降下溫最後當然食埋甜品先夠完美,趣脆朱古力果仁牛油千層酥配雪糕如果鍾意食朱古力嘅朋友仔呢個真係推介,個牛油千層酥裏面仲有流心朱古力㗎,可惜我掛住食嘅影相😂餐牌上仲有好多嘢食好吸引,下次再嚟試下其他先🤤😋

呢個電話平應該唔少人喺度打卡影相😂😂

坐低咗之後就開始有咩好食,menu上面啲餐價錢都好合理

睇完之後我哋點咗個
慢煮瑪莎曼咖哩和牛飯,

王牌芝士牛肉漢堡配意式風乾火腿
裏面係安格斯牛肉+焦糖火腿

咁又係真係好得意嘅

最後當然食埋甜品先夠完美,
趣脆朱古力果仁牛油千層酥配雪糕
餐牌上仲有好多嘢食好吸引,下次再嚟試下其他先🤤😋
2023-07-27
  • 和牛漢堡配薯條