餐廳: 花斑茶社 (登打士街)
資訊:

2024-04-19 2 瀏覽
ʜᴀᴘᴘʏ ғʀɪᴅᴀʏ🫶🏻收工緊係要獎勵下自己㗎啦( ´▽`)見到 @abouteahk 又有新野啦🤩🤩清爽青葡萄鳥龍真係勁吸引,可惜嚟遲咗🙈咁啱已經賣晒啦,唯有下次先再試過啦!完熟蘋果冰茶🍎揀咗四季春茶底~勁fresh!仲有粒粒蘋果果肉添~鍾意飲水果茶嘅,一定要試~個人覺得無糖都已經好足夠!黑糖珍珠岩鹽厚鮮奶💗呢款都係我嘅最愛!超厚嘅奶蓋!飲落仲有啖啖鹹香~黑糖真係勁match!珍珠超煙韌📍花斑茶社 |全線分店有售#珍奶 #珍奶控 #珍珠奶茶 #油麻地美食 #旺角美食 尖沙咀美食 #旺角茶飲店 #尖沙咀茶飲店 #優惠 #抵食 #香港美食 #銅鑼灣美食 #花斑茶社 #abouteahk #完熟蘋果冰茶 #清爽青葡萄烏龍
ʜᴀᴘᴘʏ ғʀɪᴅᴀʏ🫶🏻
收工緊係要獎勵下自己㗎啦( ´▽`)

見到 @abouteahk 又有新野啦🤩🤩
清爽青葡萄鳥龍真係勁吸引,可惜嚟遲咗🙈
咁啱已經賣晒啦,唯有下次先再試過啦!

完熟蘋果冰茶🍎
揀咗四季春茶底~勁fresh!
仲有粒粒蘋果果肉添~
鍾意飲水果茶嘅,一定要試~
個人覺得無糖都已經好足夠!

黑糖珍珠岩鹽厚鮮奶💗
呢款都係我嘅最愛!
超厚嘅奶蓋!飲落仲有啖啖鹹香~
黑糖真係勁match!珍珠超煙韌

📍花斑茶社 |全線分店有售