2006-08-24 26 瀏覽
芝士屋同蒜頭屋係同一個老細呢件事我好多年之前已經知道, 所以佢地兩間野既餐牌基本上無咩分別呢期分別去左兩間店度食lunch, 果然係同一個老板, 大失所望!唔知係唔係頂左手比人呢, 點解同3年前既質素差左咁遠既?????3年前我食既意粉, 種類好有風味, 又真係好好味, 賣相好, 夠特別, 唔算好貴!但而家既意粉一d味都無, 我都未試過食幾個款既意粉可以全部都無味, 最後我要狂加七味粉!清淡如水!仲有d款式呢, 越好食果d就越唔賣!3年前有白汁墨魚意粉同埋原隻魷魚意粉1年之前有辣汁豬柳意粉同埋豬肉生姜燒意粉都非常好食!而家得返哂d無謂包裝咖哩飯, 同埋d燒骨同埋吞拿魚醬果d意粉, 仲要一d味都無囉!而家得返最好食既係肉醬焗薯意粉, 因為果pet沙律醬係有味的!我希望呢間店個老細睇到呢d留言呢,就反省一下!再係咁樣落去係唔會有客返轉頭架!質素越來越差!以為自己有名氣就得架啦咩? 有名氣而又做得差, 咪就係臭名遠播之嘛!辣汁豬柳意粉, 永別啦。

仲有d款式呢, 越好食果d就越唔賣!
3年前有白汁墨魚意粉同埋原隻魷魚意粉
1年之前有辣汁豬柳意粉同埋豬肉生姜燒意粉都非常好食!

辣汁豬柳意粉, 永別啦。