2020-02-12 15 瀏覽
第2次嚟至尊滿屋食放題啦 通常一諗唔到食咩就食放題 咩都有唔洗煩 今次嚟無上次咁多人 可能係肺炎都少左人出街食飯 而家比上次嚟多左個自助小食吧wo 有沙律呀 d炸嘅小食 仲有湯同2款熱食野飲選擇都係咁多 可以任飲sake同梅酒 仲有啤酒都任飲 鍾意飲酒嘅人嚟呢度一定番本坐低梗係叫左刺身先啦 最值得推介一定係帶子 好鮮甜 食左十幾粒呀 round 2 壽司 我鍾意佢細細粒一口size 可以食多d款 我記得上次嚟食個羊架印象深刻 今次一定要encore 燒得好好味 平時唔食羊嘅我都食左成舊今次令我好surprise 係個天婦羅 剛剛炸起好脆好好味仲有其他小食都一貫質素 想食熱野可以試下佢個粥同埋湯麵 都唔錯呀不過如果雪糕有任食就好啦 一人一杯真係唔夠喉

今次令我好surprise 係個天婦羅 剛剛炸起好脆好好味

不過如果雪糕有任食就好啦 一人一杯真係唔夠喉