2019-11-22 109 瀏覽
之前同屋企人做節,再去呢間日式放題預先book咗枱,唔使等,即刻入座,餐廳嘅環境好舒適,個場十分闊落,座位舒適,我地有卡位坐,有飲品區同甜品自助區,其他野食都係入紙落單。每次食放題番本之作一定係主打刺身,選擇有好多,包括三文魚、甜蝦、甜蝦、泰式生蝦、松葉蟹鉗、松葉蟹棒、厚燒玉子、珍寶帶子、北寄貝、八爪魚、希靈魚甜蝦有甜味,口感有黏黏地既膠質,肉質細棉,味道甜美厚切三文魚刺身大大件,咬落肉質細嫩鮮美原粒帶子,都係必食之選,肉身好厚食完刺身再來D香口惹味小食炸物如雞翼﹑銀雪魚、牛舌都好深刻因為太好味天婦羅大蝦,蝦彈身牙之外,係即炸的,粉漿薄脆口海鮮鍋同牛壽喜燒火鍋都好正,食左兩鍋壽司想講款式好多,我地都點左好多食,真心回本,味道同連鎖壽司店無差別甜品方邊出面自助區有少量選擇, 每人有雪糕可以揀movenpick /Häagen-Dazs一杯,我揀左Häagen-Dazs特別季度限定版,原來係焦糖味,唔錯野食選擇多,野食即整夠熱唔係番叮壽司即整紫菜仲係脆身,上菜速度都算快,order咗嘅食物都好快, 而且是漏單嘅機率小,職員服務態度不錯,會再黎
之前同屋企人做節,再去呢間日式放題

甜蝦有甜味,口感有黏黏地既膠質,肉質細棉,味道甜美

厚切三文魚刺身大大件,咬落肉質細嫩鮮美

原粒帶子,都係必食之選,肉身好厚

食完刺身再來D香口惹味小食

炸物如雞翼﹑銀雪魚、牛舌都好深刻因為太好味

天婦羅大蝦,蝦彈身牙之外,係即炸的,粉漿薄脆口

海鮮鍋同牛壽喜燒火鍋都好正,食左兩鍋

野食選擇多,野食即整夠熱唔係番叮