2024-04-03 159 瀏覽
朋友介紹咗間係旺角嘅無限時任食火鍋🍲餐廳,打邊爐如果限時其實都幾有壓力,又要食又要傾計💬哩間無限時而last order 就係10:30,慢慢食又傾到飽都夠哂數🤭🤭肉浦團任食火鍋有3個價錢,分別係牛肉質素同食物嘅種類,我地揀咗中間價錢,仲有自助區嘅丸類、蔬菜🥬同小食炸物等,種類繁多仲有啲比較少見嘅款式,肉類海鮮等就用qr code 自助點餐,方便又無漏單情況👍🏻👍🏻湯底都有七款,我哋揀咗滋補嘅藥膳花雕醉雞湯,一上台已經有1/4隻雞同埋一壺花雕酒,等湯底滾咗之後再放落去👍🏻👍🏻湯頭偏甜,花雕酒煮一陣都已經揮發咗,唔使怕酒味太濃烈🤭小食冷盤前菜都有唔少款式,可以一邊食住等其他食物淥熟🤭推薦炸燒賣、手拍青瓜🥒同麻辣雲耳自助區有唔少少見嘅特色台式丸類,香芋貢丸、蝦卷、芥末貢丸等,香芋貢丸真係包住綿綿嘅芋泥嫁😲響鈴同炸魚皮都可以係自助區搵到,任食食到飽👏🏻👏🏻牛肉方面就大推脂肪較少嘅牛板腱、牛味最濃嘅封門柳同埋澳洲M5和牛牛肩胛,M5和牛嘅雪花紋好吸引😍脂肪同肉嘅比例平均,encore 咗幾碟嫁👏🏻另外都推薦大家可以試台灣阿給,其實佢係豆卜包住蝦滑冬粉等嘅火鍋配料,食落都唔錯可以一試😆雖然甜品就

雖然甜品就唔係任食而係二選一,分別有Häagen-Dazs雪糕或者芝士蛋糕,後者都幾有驚喜,唔會好甜但芝士🧀相當突出