2024-03-26 111 瀏覽
今日終於來試左, 由於openrice訂座優惠沒有我需要的時間, 所以只好用另一個訂座網去訂, 入到門口要先揀湯底和餐款, 我哋要左美顏養生鍋同藥膳醉雞鍋, 需要另加50元, 要左A餐, 我哋比安排在卡位, 環境舒服, 周圍有d淡粉紅色佈置, 感覺幾好, 每枱有一部平板可以用來点餐用👍唔洗要每次用自己手機更好😅 外面有醬料前菜小食和飲品, 看看平板的食物款式唔算特別多, 反而感覺比其他地方少選擇🤔叫左生蝦, 試左幾次都好新鮮😋 羊肉卷也不錯👍兩個湯底都很好💓豚肉不建議叫, 實在肥膏比肉多🤣 每枱有幾片魚生, 一般般唔係特別好😅其他食材不過不失, 服務收碟算幾快手👍👍但第一round之後出野明顯慢左😆 最後二杯雪糕都要追先來到😸 檸檬雪葩同伯爵茶雪糕也唔錯, 相對唔甜👍👍 但問我有無地方吸引我再來, 應該唔會😅 因為依個價錢旺角區也有其他選擇, 但環境真係超舒服, 唔會坐得好迫👍 如果要約一班朋友聚舊都不失為一個好選擇🥰🥢我見有房添🥳🥳
2024-03-23