旺角夜晚想食粉麵,本來想食羊湯粉果間,但係佢唔想做我地生意咁,就轉戰呢間,見幾多好評,但估唔到中左伏。坐低不見有餐牌,問店員,她反應是疑問,問我們是否需要餐牌,但原來餐牌是直接以畫的方式點餐,那麼給我們又有何需要猶疑的地方呢?落單後,約15-20分鐘無任何飲品食物,疲累的我等到想睡了,阿姐兩次問我們是否叫火鍋,不是之後就無下文,終於第三次注意我們,才察覺我們太耐什麼都沒有。珊珊來遲的牛肉飯,令人失望,牛肉是靭的,加了三色豆,生蕃茄同青瓜,幾樣不相關的東西放在一起就是。匙和叉也是兩個不同款式,亂放在一起,貫切始終。自家製牛丸、自家製雲吞和魚蛋河,最遲先到,應該有半個鐘,一試湯底,無味,桌面無任何豉油醬料,魚蛋不過不失,一般來貨,雲吞皮甩左,裡面像肉餅加蝦,呢件野談不上是雲吞,牛丸係成餐最好食。最後食剩大量粉,餸就勉強食完,食完後口淡淡,浪費左人生一餐QUOTA,好唔開心。我地張單漏左羅漢果茶,要追兩次先有,聽到其他食客都有漏飲品單,然後因為某國人食客較多,衛生情況也不理想,見到有客人直接將食物殘渣吐地下。不希望再有人中伏。

不希望再有人中伏。