2014-09-24 439 瀏覽
價錢唔算貴的餐廳, 中午時段竟然有大量吉位, 心想又係寫劣評的好地方就坐下吧.忌廉湯, 似乎是訓練味覺的液體, 要很認真去感覺先感覺到一些少的忌廉味, 淡如水的餐湯.餐包, 超市買嘉乜牌都好食過呢件物體, 硬而無味. 黑毛豬骨扒, 這是否炭燒? 個豬骨扒已經變成半炭般的模樣, 不含水分, 硬度高, 這是武器屋的投拋武器?黑松露魚柳飯, 賣相劣等, 一看上去好似一堆嘔吐物在飯上, 裡面含極大量的生粉, 大量的麵包粉包住丁屎的魚柳.石頭鍋飯, 飯已經變成石頭的硬度, 其他材料份量太少, 口感乾而無味, 只為填飽肚或鍛鍊腸胃而設.咖喱魚飯, 濃如泥膠的咖喱配上粗鞋的魚肉, 感覺條魚應該仲大過鯨魚先可以有這般粗的肉.海鮮意粉, 不值得再提, 難食.窩夫真的很難食, 雪糕又少, 好少有食甜品食到想嘔, 但是長輩教落唔好浪費食物... 不過無教過話唔好浪費拉圾, 所以無食曬.
餐包, 超市買嘉乜牌都好食過呢件物體, 硬而無味.
海鮮意粉, 不值得再提, 難食.
2014-05-31