2024-03-14 17 瀏覽
米走雞🐔係一家非常用心和認真做菜的火鍋店,提供新鮮的食材和多種新菜式。我係忠實粉絲,這家不論邊款湯底,湯底材料同埋所有配料都係用心製作,而且店員服務都有耐心同友善!打邊爐🍲湯底好緊要就梗架啦!我呢d又怕熱氣又要打邊爐既,就叫返佢個招㊙️杞子花膠膠原鍋㊙️吧!感覺好滋補養顏!我真係被呢個鍋深深吸引住🥰點呢個湯會係視覺同味覺的一大享受😋大大塊花膠係湯入面滾呀滾,愈滾膠質愈濃😍正到不得之了😗老公至中意食手工丸☺️唔食牛既我就點咗🐷豬肉丸~是人工手打,係師傅用心製造。一咬下去餡料飽滿,十分大粒😋味道好經典,香濃鮮美。肉汁豐富 ,富有嚼勁!再點了~白鱔片🐠係我至愛💗💗將鱔片切薄片係好考師傅嘅刀工。賣相夠哂靚輕輕焯一焯,入口軟腍。好開胃,又fresh又清新🌱第一次打邊爐落😎紫菜,味道十分好入味,咸香突出。講下環境同服務先💖 座位並不狹窄,空間舒適寬敞,不會讓人感到擁擠!最重要的是,枱上及餐廳地下十分整潔,不會感到癡立立🥰呢啲對於打火鍋來說非常重要‼️
打邊爐🍲湯底好緊要就梗架啦!
我真係被呢個鍋深深吸引住🥰
正到不得之了😗
老公至中意食手工丸☺️
再點了~白鱔片🐠係我至愛💗💗
將鱔片切薄片係好考師傅嘅刀工。
第一次打邊爐落😎紫菜,味道十分好入味,咸香突出。

呢啲對於打火鍋來說非常重要‼️