2015-05-17 4090 瀏覽
今日又係同一大班朋友齊娃娃噤去食抵食放題!唔喺上網搵搵都唔知女人街內開咗一幢噤靚嘅大廈,又新又多嘢食本身揀呢間真係要睇吓係咪可以番到本,結果就係個個都捧住個肚噤走 剌身時間又到喇!三文魚真係俾腩位我哋,仲要喺每次都係,都幾揼本! 甜蝦真係忍唔住一叫再叫,食完呢盤,其實仲有一盤係淨蝦!另外,貝類都好爽口 壽司方面就淨叫咗象拔蚌同帶子!新鮮又好味!但都係唔可以食噤多,要留肚食其他 特色嘅卷物都有好多款!我就最鐘意滿滿魚子醬嘅花之戀喇!食落無腥味,卜卜聲!仲有海膽魚子,份量都唔差牛舌串燒燒得啱啱好,唔會太老,所以食落好爽,用少少區同黑椒調味就已經好夠喇!大大兜嘅炒什菌,雖然什菌嘅種類唔多,但炒得幾好,女仔必食叫咗個牛油炒帶子滿足其中一個帶子焢!一碗有成十幾粒,一次食滿足哂啲帶子癮其中一個天婦羅炸物籃!蟹棒同虎蝦都齊哂!剛炸起又唔多油,真喺一到就個個起筷,搶唔到嘅就等下一輪啦唔係度度放題都有嘅芝士焗生蠔!大隻又夠芝士味,正呀貪得意叫咗個蜆肉湯,都幾好,唔似即沖嘅貨色!温泉蛋嘅蛋黃做得幾好!最後叫多個3.6牛乳為今餐埋尾!牛乳味濃!無得輸呀!唔好以為每一間嘅放題都會將貨就價,今餐就真係又食大咗個

象拔蚌壽司、帶子壽司

卷物

牛舌串燒

炒什菌

大大兜嘅炒什菌,雖然什菌嘅種類唔多,但炒得幾好,女仔必食

牛油炒帶子

炸物籃

芝士焗蠔

唔係度度放題都有嘅芝士焗生蠔!大隻又夠芝士味,正呀

蜆肉湯

貪得意叫咗個蜆肉湯,都幾好,唔似即沖嘅貨色!

溫泉蛋

温泉蛋嘅蛋黃做得幾好!

3.6牛乳

最後叫多個3.6牛乳為今餐埋尾!牛乳味濃!無得輸呀!

唔好以為每一間嘅放題都會將貨就價,今餐就真係又食大咗個胃喇,飽到聽日早餐都唔駛食唔
2015-05-08
象拔蚌壽司、帶子壽司