第三站

Station 3 Cafe
Station 3 Cafe❤️🔄今次黎到旺角鬧市中的小清新,因為想搵個地方靜靜地傾下野,所以選擇回購之前黎過覺得坐得幾舒服既Station 3 Cafe, 位置好舒服,店員服務態度好好,環境寧靜,仲有好多boardgame 可以玩,好適合聚會~◾️蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $76"闊條麵加忌廉煮得好creamy 同埋蟹肉雜菌既份量都幾多 同三色椒一齊煮 食落好香"◾️松露帶子鮮菌燴意大利飯 $86"黑松露味都幾濃 連同幾份珍珠帶子 份量都幾多 加上意大利飯都煮得幾入味 軟硬適中"◾️焦糖咖啡 凍/熱“焦糖咖啡可以㨂加唔加cream 都得嫁~凍熱同樣都好好飲""如果唔想飲咖啡味咁濃既朋友仔可以考慮下"◾️戴安娜“茶既份量還可 而有有超多唔同款式的花茶可以選擇""每款茶都有標明功效 飲落清清地好舒服 都幾解膩嫁"
Station 3 Cafe❤️🔄

◾️蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $76

◾️松露帶子鮮菌燴意大利飯 $86

◾️焦糖咖啡 凍/熱
"如果唔想飲咖啡味咁濃既朋友仔可以考慮下"

◾️戴安娜
“茶既份量還可 而有有超多唔同款式的花茶可以選擇"
"每款茶都有標明功效 飲落清清地好舒服 都幾解膩嫁"