2023-03-30 34 瀏覽
鼓油街近年多左好多唔同類型既餐廳 不過今日繼續日本野🤗 去到位置前員工就溫馨提示左可以將袋掛係枱底🥰同朋友先一人揀左一款盛盒併盤 ✨特上吞拿魚盛盒 主要係吞拿魚腩☺️ 軟林林 油脂豐富 配埋碎蔥 非常香口 同埋壽司飯已經調過味 唔洗額外沾鼓油已經好夠味✨海之幸盛盒 裡面有海膽 甜蝦 象拔蚌 帶子 牡丹蝦 非常豐盛 牡丹蝦勁鮮甜又爽口 海膽鮮甜帶海味 樣樣都好新鮮好味😋再另外揀左啲🍣🐟🦐🍟✨火炙海苔三點 分別係赤蝦 左口魚邊同帶子 左口魚帶火味 仲要入口即化☺️✨鰻魚櫻花蝦玉子燒 雙重軟林林既感覺🤭中間櫻花蝦夾係蛋裡面增加左口感同香氣🫶🏻🫶🏻🫶🏻✨刺身方面揀左水母同白身魚薄切 2款刺身本身味道唔明顯 沾柚子醋好味😋清爽又爽口✨小食揀左薯條同炸小白蝦 小白蝦炸皮好薄 夠咸香 配🍶一流

同朋友先一人揀左一款盛盒併盤

再另外揀左啲🍣🐟🦐🍟