2019-03-21 83 瀏覽
立食嘅壽司小編好似冇食過,都幾新奇,所以就拉埋朋友一齊去試。入面環境唔錯,啲位唔會窄,夠鬆動。我地面前張枱就係咁嘅。師傅比野食我地就放喺上面,我地啲碟呀茶呀就喺下面張枱。呢度款色好多,壽司、軍艦、刺身、丼、拼盤、甜品等等都有,真係花多眼亂🤣佢地會提供一張表比客人填想食咩,仲留左兩行可以喺返同一張紙度加單,咁就唔怕亂或計錯數啦~三文魚籽軍艦啲魚籽瀉哂出黎,兩舊壽司嘅料用一舊飯餸,啱哂鍾意食餸唔食飯嘅人🤣迷你海膽飯好得意 海膽好新鮮,亦都比得好足,正呀🤣中吞拿魚腩刺身就唔洗講啦,好食到傻 肥瘦比例啱啱好,超滿足香蔥吞拿魚腩飯亦都好正,蔥好香口,吞拿魚蓉好肥美,份量亦都好足,冇欺場北海道特大珍寶帶子壽司好好食,個帶子勁大勁香,鮮味十足,好似即捉即食咁😂赤身唔會太瘦,都幾濕潤,正🤓三文魚腩壽司係限量架,好彩嗰仲食到,果然係好好味炙燒吞拿魚同帆立貝都好香呀,鍾食炙燒嘅朋友一定要叫🤣黎到食玉子好似好頹咁😂 但好好食啊!松葉蟹腳壽司好好食 小編好鍾意食蟹,啱哂🤣 連蟹柳呢啲假蟹都好鍾意食,呢度個蟹柳又厚又大條,好滿足我地仲叫左兩個雪葩食,一個蘋果一個椰子。蘋果嗰個會接緊雪葩質地啲,因為冰啲同清爽啲。

入面環境唔錯,啲位唔會窄,夠鬆動。

三文魚籽軍艦

迷你海膽飯好得意
海膽好新鮮,亦都比得好足,正呀🤣
大滿足海膽特盛

中吞拿魚腩刺身就唔洗講啦,好食到傻
肥瘦比例啱啱好,超滿足

中吞拿魚腩3片

碎蔥吞拿魚腩魚生飯

赤身唔會太瘦,都幾濕潤,正🤓
三文魚腩壽司係限量架,好彩嗰仲食到,果然係好好味

壽司-北海道特大珍寶帶子、本鮪赤身(吞拿魚)、三文魚腩(限量)

炙燒吞拿魚同帆立貝都好香呀,鍾食炙燒嘅朋友一定要叫🤣
黎到食玉子好似好頹咁😂 但好好食啊!
壽司-炙燒本鮪赤身、自家製玉子

松葉蟹腳壽司好好食

壽司 - 火炙松葉蟹腳、火炙三文魚、蟹棒、火炙白烏賊

我地仲叫左兩個雪葩食,一個蘋果一個椰子。蘋果嗰個會接緊雪葩質地啲,因為冰啲同清爽啲。椰子嗰個就比較似雪糕,可能因為椰子本身比較油同結身。但椰子嗰個係超級好味
椰子味好濃,但食落又唔會太膩,好正!蘋果嗰個就偏甜,啱哂鍾意食甜野嘅朋友仔

蘋果雪葩、椰子雪葩

總括黎講呢度啲野食好新鮮同足料,選擇又多,值得一試或者再去架!
香港好多人都返office工,坐左成日夜晚食飯可以企下,可以伸展下根骨,幾好呀🤣
三文魚籽軍艦
大滿足海膽特盛