2023-11-08 319 瀏覽
今日同朋友出咗旺角兆萬中心嘅神戶屋日韓放題食晚餐,晚市放題每人$299,仲可以加錢升級大閘蟹放題套餐或海膽生蠔任食套餐。餐廳提供好多款式嘅食物同飲品,有沙律&前菜、炸物&天婦羅、即叫即做嘅和食料理、即叫即做嘅燒物、手握壽司/軍艦、卷物&迷你手卷、火炙/黑松露壽司、刺身、火鍋湯底及配料、即叫即做嘅麵類。入座即送期間限定嘅火鍋,我地點咗一個日本和牛壽喜燒,食完可以追加肉類,海鮮等火鍋配料。和牛壽喜燒好食,和牛唔韌,火鍋裡面仲有雞蛋同菜。我地食完仲點咗肥牛同生菜繼續打邊爐。另外入座仲送一大盤刺身拼盤,有三文魚、生蠔、甜蝦、海膽等多款刺身,好豐富。我地另外點咗手握壽司同卷物,火炙沙律燒三文魚腩壽司好食,花之戀口感豐富,牛油果軟蟹卷同芝士鰻魚卷味道都唔錯。我地仲點咗唔同種類嘅炸物,有海苔多春魚天婦羅、松葉蟹棒天婦羅、海老天婦羅、吉列廣島蠔,仲有日本香芋丸同韓國炸鮮奶都幾好食。燒物點咗日式汁燒雞肉串,鹽燒青魚同燒扇貝,鯖魚同扇貝都好大份,味道唔錯。最後一定唔可以錯過甜品,有牛乳奶凍、雪糕杯、韓國雪條、雪米磁、泡芙,超多款式,仲有馬卡龍同甜品杯,好睇又好食。
今日同朋友出咗旺角兆萬中心嘅神戶屋日韓放題食晚餐,晚市放題每人$299,仲可以加錢升級大閘蟹放題套餐或海膽生蠔任食套餐。餐廳提供好多款式嘅食物同飲品,有沙律&前菜、炸物&天婦羅、即叫即做嘅和食料理、即叫即做嘅燒物、手握壽司/軍艦、卷物&迷你手卷、火炙/黑松露壽司刺身火鍋湯底及配料、即叫即做嘅麵類。