2018-05-01 179 瀏覽
係人都知旺角放題多到不得了,選擇困難症既人真係有排揀😥😥今次同男朋友落開旺角,行到勁攰又肚餓,於時近近地,地段揀左番本近旺角地鐵站又近東鐵站方便返屋企😂😂😂基本上一出地鐵站就見到,十分易搵!番本依家仲做緊$10任食生蠔,但一加要全枱加,生蠔發燒友有福了😂不過今次我地就無加啦!有海鮮蒸物,呢個蒸爐十分可愛,因為我地二個人所以個爐都有點細,但會視乎人數比大啲個爐既!所以唔洗驚唔夠食😂除左蝦仲有蜆、帶子......等等!😍😍刺身選擇都好多!好新鮮!番本主打任食象拔蚌,唔係講笑,的確新鮮👍👍三文魚勁厚切😂男朋友一路食一路話好豐富😂😂清酒煮蜆,好香清酒味足料👍壽司、卷物方面做得比較仔細,細細粒包你唔會飽!!食多幾粒都唔驚飽到食唔落其他野啦😂😂👍飲品方面基本選擇都有!茶都有幾款比你揀。呢到一個值得讚既就係有熱飲提供😍岩曬女士們呀!除左熱茶之外既選擇♥️另外點餐紙仲有清酒、 梅酒可以飲!十分專業咁😂甜品方面選擇就唔多,雪糕只有杯裝雀巢朱古力同雲呢拿味🤧仲有係飲品櫃既360奶凍同芒果布甸🐷後尾睇到個推廣,like 番本Facebook 就會送一個獨立包裝雪糕球😂總括黎講上菜速度好快同食物都新鮮製造。服務
係人都知旺角放題多到不得了,選擇困難症既人真係有排揀😥😥
基本上一出地鐵站就見到,十分易搵!

清酒煮蜆,好香清酒味足料👍

總括黎講上菜速度好快同食物都新鮮製造。服務質素好好,職員收野同埋態度都十分好。以咁忙黎講呢個質素都算不錯👍!下次聚會會考慮呢到食😋