2018-04-26 141 瀏覽
放假梗係食返餐勁!行完旺中,然後見對面有間放題就想去試吓佢啦。上到去,座位都算ok,同平時嘅餐廳放題差不多,位置一定比普通晚飯餐廳比較窄。咁先放得多人睇到放題點單紙幾厚,食物款式種類都OK。呢個蒸氣火鍋比較特別,而且都有多款海鮮選擇,海鮮嚟到食落口都幾新鮮飲品款式都合格,不過我都係鍾意飲茶,所以見到解茶都幾滿意。仲有熱飲揀!刺身黎講三文魚新鮮嫩滑甜蝦不過不失 螺頭肉亦好咬口同香蒸氣火鍋都幾得意,用嚟影相打卡都可以蒸既海鮮都好新鮮同幾有肉地 唔會細細隻 而且香濃蒸鍋湯底令海鮮更入味放題壽司都不錯,特別推薦 火炙壽司入口即溶連埋火烤同沙律醬 10分配合。海膽 甜蝦手卷,海膽份量有小小俾甜蝦覆蓋左,但仍然好味天婦羅 炸蝦炸鰻好脆口👍🏼皮薄肉厚 另外炸雞軟骨都好香口 食完一粒又一粒熱食款色足夠!每小食都有不同味道 唔會似某啲放題餐廳咁款款一樣味燒虎蝦不嬲我至愛 燒烤味十足 蝦肉緊實脆質 不錯不錯👍🏼
睇到放題點單紙幾厚,食物款式種類都OK。
飲品款式都合格,不過我都係鍾意飲茶,所以見到解茶都幾滿意。
仲有熱飲揀!
刺身黎講三文魚新鮮嫩滑
甜蝦不過不失 螺頭肉亦好咬口同香

蒸氣火鍋都幾得意,用嚟影相打卡都可以
放題壽司都不錯,特別推薦 火炙壽司
入口即溶連埋火烤同沙律醬 10分配合。
海膽 甜蝦手卷,海膽份量有小小俾甜蝦覆蓋左,但仍然好味
燒虎蝦不嬲我至愛 燒烤味十足 蝦肉緊實脆質 不錯不錯👍🏼