2015-11-19 2183 瀏覽
有個朋友想話搵個地方傾d 野,順便飲下野咁,於是就帶左我黎Lion Rock。呢到環境夠靜,又夠情調:落地玻璃加九龍半島景色消費夠平,Happy hour人均五十就有交易又有高質蝦片,無限添食。d 蝦片唔係平時卡樂B 個種,係硬身d 脆口蝦味幾濃個種。呢隻蝦片食落好爽脆,一食開就停唔到口。我同個fd 夾埋食左3 rounds。我叫左杯cocktail,個fd 就叫左杯1664。1664 好過其他大排檔啤酒,飲落冇咁苦,有d 啤酒味同凍凍地,感覺幾舒服。cocktail 感覺都幾好,不過好多時份量就唔係幾夠,飲多少少好快就冇。我叫個杯cocktail 酒味濃左d,但有樣野幾得意。就係佢有幾片蘋果片,飲到咁上下可以放落d 酒度,等佢索哂d 酒味再慢慢食。浸完既蘋果片酒味之中又帶d 蘋果甜,食落個感覺唔同。就咁輕輕鬆鬆同個fd 傾左幾個鐘,天都黑埋。整體分數都幾高,下次會再黎

呢到環境夠靜,又夠情調:落地玻璃加九龍半島景色

消費夠平,Happy hour人均五十就有交易

就咁輕輕鬆鬆同個fd 傾左幾個鐘,天都黑埋。

整體分數都幾高,下次會再黎
2015-09-21