2022-02-02 57 瀏覽
受疫情影響,已經有兩年冇去過日本🥲 有冇人同我一樣每次出街都好想食日本嘢😂 今次呢間價錢實惠之餘味道亦唔錯!名副其實CP值超高🤍佢有唔少lunch set揀,價錢由$48起,每個set包飯、湯同前菜!認真抵食😗🥩 美國牛小排 & 牛板腱 雖然只係100g 但份量一啲都唔少~ 最少有八大片肉🥹 算有牛肉味而且唔會好多脂肪🐖 豬腩肉肥瘦均勻,唔會太多脂肪或者勁嚡口🐮 牛五花略為有筋,但完全對得起 $35呢個價錢~🐟 青花魚帆立貝魷魚鬚呢個set啱晒唔想食肉又想吸收蛋白質嘅人,一人份量啱啱好,味道亦都OK,帆立貝咬落去有口感😗最最最推介A4黑毛和牛肩胛,好有牛味,完全唔似雪藏肉,脂肪比例一流,入口Feel都好香嘅牛香🥹🥹 有日本嘅感覺🥹欣賞呢間係可以追加嘢食,而且價錢係好合理,成間餐廳感覺乾淨企理,都幾適合一班朋友聚會同飲酒吹水~ 唔知幾時先可以去到日本,下次再過嚟望梅止渴🥹

🥩 美國牛小排 & 牛板腱

🐖 豬腩肉肥瘦均勻,唔會太多脂肪或者勁嚡口
🐮 牛五花略為有筋,但完全對得起 $35呢個價錢~

🐟 青花魚帆立貝魷魚鬚

最最最推介