2023-09-01 91 瀏覽
📍烤魚工房 旺角(登打士廣場)@howfishgongfang 最近🦖同我都好忙,所以依家先得閒出新post🙈之前我地去左烤魚工房食咗個午餐,因為自從🦖去深圳食左探魚之後,佢就念念不忘烤魚既味道🤩上網見到有人介紹依間,於是我哋就去試下啦。當日我地叫左鮮青椒味江團魚,個段時間佢哋做緊優惠,可以免費加指定既配菜,所以我地分別加左個手工麵,娃娃菜,年糕,萵苣,海帶,海苔響鈴,豆花仲有午餐肉。另外我哋仲叫左烤蠔食添🤭江團魚係要加錢既,但係我哋覺得幾值,因為條魚多啖啖肉又冇乜骨,啲骨都係好大好粗個種,所以食係上黎都好方便😍啲配菜質素就正常,不過我哋就覺得免費既配菜,份量可以細啲,或者可以根據人數而俾,因為我哋冇諗過配菜既份量都幾大,所以都叫得有少少多,食到最後好飽🫣個蠔都ok 唔會食落去有唔新鮮既感覺野飲黎講,🦖叫左杯幽蘭拿鐵,我就叫左杯芒果沙冰。🦖個杯就有啲普通,上面既忌廉麻麻,我個杯就唔錯😙不過對我依個飲開black coffee 既人黎講,就甜左啲啲😆環境方面呢,就坐得幾舒服,不過個廁所就有啲污糟。服務態度方面呢,就男侍應好過女侍應,感覺上女侍應似係新請既,仲接受緊training
📍烤魚工房 旺角(登打士廣場)
@howfishgongfang
最近🦖同我都好忙,所以依家先得閒出新post🙈
上網見到有人介紹依間,於是我哋就去試下啦。