2023-03-25 174 瀏覽
同朋友慶祝生日,朋友介紹左呢間火鍋店話食過幾次吾錯,任食仲可以坐足4粒鐘,啱哂成班人想聚聚傾計!前菜有四碟野,木耳,東風螺,雞翼尖,甜nuts,都吾錯!食完等人齊就開始嗌主菜,居然有酸菜魚食!其實仲有烤魚雞煲果啲㨂,我地㨂左酸菜魚Bb辣,辣味吾重,但成碟野都好味,有萵筍,好大同粗嘅芽菜?仲有寬粉。食完都飽左3成。佢仲送碟剌身,有大蝦,鮑魚,帶子同三文魚,都新鮮嘅!火鍋我地㨂左花膠美人鍋,上到黎即刻畢左d 湯飲,又幾好味咼!佢仲送左碟靚牛同海鮮,好滿意!之後再單點嘅牛有兩款,一款牛味重啲,一款淡啲但滑啲,各有千秋。我覺得出色過好多任食火鍋店!無論味道,坐嘅時間同舒適度仲有價錢都冇得輸,每人420左右埋單,真係抵食!