2024-02-01 313 瀏覽
之前Office喺旺角,早午晚都有好多餐廳可以揀,除咗因為老闆們,呢度嘅食物的確性價比高,而且都幾多選擇😻🍝泰國菜之中,其中一樣我最鍾意嘅就係「#泰式蝦炒金邊粉」🤤 酸酸甜甜嘅炒金邊粉,再加上蝦🦐同其他配料,既開胃又飽肚😋🥙#秋葵生菜9包:其實我一向好怕食生菜包,因為比韓式烤肉更容易食到周圍都係🤣 適合用嚟送飯,同埋鍾意食重口味嘅朋友應該會啱食😉🐔食泰國嘢都會想食吓咖喱,我哋揀咗 #紅咖喱雞 配 #蒜蓉法包 😛 呢個配搭一流,雞嘅份量比想像中多,算係抵食👍🏻🥘同場加映一次食Lunch叫咗嘅 #青咖喱~味道偏甜,唔算太辣😺 呢度食晏其實係好抵,60幾蚊有個餐包嘢飲;相比起同區求其一間好唔好食嘅茶記,啲茶餐平均都要$5X,呢度真係抵好多🥹下次一定會再嚟試多啲其他嘢😊!!

秋葵生菜鳩包

紅咖喱雞 配 蒜蓉法包
紅咖喱鳩
蒜蓉法包

青咖喱

下次一定會再嚟試多啲其他嘢😊!!
紅咖喱雞 配 蒜蓉法包
紅咖喱鳩