2007-12-02 7 瀏覽
不時去食觀塘+旺角呢間去食其實可能大家都可能知道,基本上大部分食物都係用微波爐番熱,所以間間都差不多,所以大部分有好多好多微波爐,不過食物,又係幾好食今次見有幾張卷成$24,於是一個人去食,不好浪費上去時,無咩人0既,咁見有晚餐\都係$62,就叫了芒果抄海鮮飯,一上枱,好食,好入味,芒果甜得來又好夾,份量都多,d飯入味,蝦又大隻,不過因我唔食得蝦,浪費了小食係釀螺,得2件,好少,原來有豬肉......不過都好食如果要不滿,咁個甜品真係好有問題,完全係街邊士多d平價印尼,糖精味極濃,豪無誠意,不如唔好加!我覺得小吃真係分量太少啦,根本唔飽同埋越來越貴,已經唔係以前一種好抵食的感覺不過我都係推薦$12個小龍蝦湯,好creamy,甜甜地,又好飲,雖然加左$3,但都係好平,不過我後來上大陸發現,.呢d小龍蝦其實一d都唔貴,係小販賣食物同芝士茄汁dumping$24,抵食+好食+飽肚,食晚有呢d餸最好~d阿姐係廚房要叫口號,好搞笑~
不時去食觀塘+旺角呢間去食

今次見有幾張卷成$24,於是一個人去食,不好浪費
小食係釀螺,得2件,好少,原來有豬肉......不過都好食

如果要不滿,咁個甜品[芒果布丁]真係好有問題,完全係街邊士多d平價印尼[芒果布丁],糖精味極濃,豪無誠意,不如唔好加!

我覺得小吃真係分量太少啦,根本唔飽

同埋越來越貴,已經唔係以前一種好抵食的感覺

d阿姐係廚房要叫口號,好搞笑~