2013-10-28 180 瀏覽
SAT 放工 朋友話食完野想行花園街就提意食呢間茶餐廳 佢話 平靚正 又食得飽肚~去到我都見好多人排隊等位 等我仲好期待~入到去叫返個常餐$38 凍飲+$2烘底牛油多士 炒蛋 餐肉 ~ 茄潤通,成間餐廳好迫 好亂 一齊落單 D野食就黎到亂哂龍~最後我要等左15 MINS 我先上到個凍檸茶 茄潤通 仲要不停催先上埋個烘底牛油多士 炒蛋 餐肉~但我朋友同其他就已經上哂 今日真系黑黑地~ 一食~ 個蛋幾滑 唔錯唔錯 不過太油~ 唔油又點會滑~多士正正常常~ 哇 個茄潤通真系好茄AR~一食落好濃郁既茄汁開湯味~豬潤煮得太耐 已經硬哂 而且苦的,$40 我覺得MK有好多選擇囉 唯一可取既系佢杯凍檸TEA幾好飲~講真我唔識欣賞。成個餐真系好似上飲食節目咁試味 除左個烘底牛油多士 炒蛋餐肉我系食哂~
SAT 放工 朋友話食完野想行花園街
就提意食呢間茶餐廳 佢話 平靚正 又食得飽肚~
去到我都見好多人排隊等位 等我仲好期待~
入到去叫返個常餐$38 凍飲+$2

烘底牛油多士 炒蛋 餐肉 ~ 茄潤通,

成間餐廳好迫 好亂 一齊落單 D野食就黎到亂哂龍~

2013-10-26
  • 凍檸茶