首先嚴重誤導嘅係 所有嘅地址都話係喺帝京酒店,但係當你入到帝京酒店根本就冇呢間食店嘅入口,應該要上返樓上嘅商場係由商場入,咁即係同酒店無關啦!但係每一個地址嘅介紹都話自己係酒店!令人誤以為係酒店嘅其中一間餐廳,欺騙成分嚴重!!!好!講到食物,刺身唔新鮮!嗰啲蝦個頭係會甩出嚟嘅,帶子吞拿三文魚又唔新鮮乾嘅,我用餐完之後當晚半夜就肚瀉咗兩次。焗嘅生蠔又過咗火啲蠔好老唔好食,羊扒啲肉唔知係咪用咗千年殭屍肉,食落去一啲味都冇淨係超級重香料味,而且亦都燒到乾曬根本咬唔落難食到死!啲雪糕黐曬碎冰,根本就係溶過再重新雪返,所以好容易有細菌我打開見到係咁已經唔夠膽食。以前都食過其他大喜屋從來都覺得評語麻麻,今次因為係朋友訂枱而且個地址寫明係酒店嘅,以為係酒店辦理會比較好啲,所以先至去食,我以後都唔會再去幫襯任何大喜屋!
2024-03-06