我地係夜晚食嘅,個場係爆爆爆,完全唔休做。裝修排場擺盤係令你開頭覺得物超所值,食物係新鮮嘅,不過只限部長未攞住張單同你confirm人頭,之後惡夢就開始。詳情建議去睇其他負評,寫得好中肯真實。差唔多食完兩round,頭45分鐘,之後就嚴重甩單,俾人催,催到走為止,仲有個app係離枱前45分鐘就係last order,成個流程係公司策略。如果你抱住食某間連鎖60分鐘嘅心態去食呢間所謂有兩個鐘位位4舊幾嘅放題,個感受即刻好好多,真嘅。如果以為有full個半至兩個鐘,係會好難受。仲有,個場係好嘈,收碟車冇停過係你身邊刷過,完全冇享受可言。今次用餐體驗,只怪我係新手。進食攻略係頭45分鐘,唔好講嘢,食咗先,之後先慢慢睇影食出面啲嘢,再講嘢。唔建議龍蝦伊面,舊蝦鞋咸,食新鮮同燒物好,佢個豆苗好食。

唔建議龍蝦伊面,舊蝦鞋咸,食新鮮同燒物好,佢個豆苗好食。
2024-02-28
  • 刺身