2024-05-13 127 瀏覽
貪佢有6小時晏晝放題,食得好慢嘅我就嚟呢度試吓!見到都好多好評食完都覺得真係好值得入座即刻可以揀個喎,不過之後其實Menu都有得揀,我哋食晒兩個湯底就鍾意壽喜燒鍋多啲甜甜地好入味!肥牛都好牛味海膽迷即刻嗌咗啲海膽軍艦!完全冇我擔心嘅情況,海膽好鮮味㗎唔會係劣質嘅質素食到好滿足生蠔好肥厚,大大粒有海水味 正👍🏻呢個豬骨湯有啲麻油味,有啲似公仔麵嘅湯底哈哈 有好多唔同嘅海鮮,冇乜特別想食魚豆腐,但係竟然覺得好好味我哋仲encore🤣雞翼,熱辣辣好明顯係漬咋!勁Juice海鮮黑洞嘅我當然瘋狂嗌刺身!赤蝦好好味,好大隻!佢仲有好多唔同款式嘅蝦,個人最欣賞嘅刺身就係赤背同埋帶子,赤背勁爽口鮮甜🥰🤤🤤🤤😝牛柳粒都好大粒好慷慨好香甜品都有勁多種選擇嘅雪糕!特別嘅韓國牌子去到大家都鍾意嘅香芋味甜筒都有超正 畫上完美嘅句號,鍾意嘅仲可以慢慢坐坐到六點㗎😍雖然呢度係放題,但係店員嘅服務質素勁好囉
食完都覺得真係好值得
食到好滿足
生蠔好肥厚,大大粒
有海水味 正👍🏻
雞翼,熱辣辣好明顯係漬咋!勁Juice
牛柳粒都好大粒好慷慨好香
雖然呢度係放題,但係店員嘅服務質素勁好囉
  • 刺身
  • 日式和牛壽喜燒鍋