2023-08-05 56 瀏覽
同朋友話講起好耐無食過放題,於是朋友帶我黎兆萬極上帝王水產。一出𨋢就係餐廳,門口掛滿日式燈籠,好有氣氛。.由到店等位到食完飯後,店員都超級有禮貌,哩個真係要一讚。.記得以前2個人食放題都會被安排坐好細張的枱,食物成日都唔夠位放。哩度好好,每張枱都好大,座位又夠闊落,坐得舒服。.用QR 落單,食物都好快送到。.食物種類好多,除左一般的刺身、壽司、天婦羅、串燒等,竟然仲有壽喜燒可點。.每張枱都會送上鍋物,我地揀左壽喜燒。餐廳會連埋湯底、牛肉和蔬菜盤送上。唔夠食可以再自己落單點火鍋配料。.先溶牛油,再加牛肉同湯底。湯底味道調得幾好,甜甜地更帶出牛肉香味。牛肉唔會太肥但都夠嫩。煮過牛肉的湯底都係牛味香味,就加蔬菜繼續火鍋。.哩度的刺身款式都多有10幾款,有三文魚、帶子、北寄貝、八爪魚、希靈魚、甜蝦、赤蝦等。質素都唔錯,三文魚同帶子夠晒厚切。.串燒都多選擇,但係唔係日式的串燒,點左牛、豬、雞、牛舌等,大多加左孜然調味。牛舌夠大件又爽口,Encore左幾次。另外都幾鍾意哩度的一口牛肉,夠香又肉質夠軟。埋單前店員仲細心問下我地的食物上齊未,又提醒我地記得係攞埋雪條食。雪條都係日韓牌子,仲要款式都好多

由到店等位到食完飯後,店員都超級有禮貌,哩個真係要一讚。
用QR 落單,食物都好快送到。
食物種類好多,除左一般的刺身壽司、天婦羅、串燒等,竟然仲有壽喜燒可點。

另外都幾鍾意哩度的一口牛肉,夠香又肉質夠軟。

埋單前店員仲細心問下我地的食物上齊未,又提醒我地記得係攞埋雪條食。雪條都係日韓牌子,仲要款式都好多,另一加分位。