2023-11-29 40 瀏覽
之前見到呢間餐廳有大阪燒蛋糕 一直好想食 不過好多時食完晚餐都好飽 個肚放唔落了🤣最近佢出左烏冬餐牌 一於晚餐就試下佢~叫食物個陣先6點半 一撳個餐牌已經冇咗雞扒同牛肉😅得返兩個 就係蝦同雞叉燒 所以就揀咗呢兩個🍜 香煎虎蝦蕃茄湯烏龍麵 $68真係冇咩好形容🙈 好普通嘅蕃茄蝦烏冬蝦係雪藏蝦 冇咩蝦味 不過份量幾多 有5隻湯底幾濃蕃茄味 烏冬幾索湯 但口感係冧 唔煙韌 我唔鍾意冧烏冬😖🍜 炙燒慢煮雞叉燒咖哩湯鳥龍麵 $68呢個好味啲 雞叉燒幾特別 食落雞肉嫩口湯底正常咖喱味啦🙈 都係冇咩特別🐙 大阪燒(章魚)$108對呢個好有期望 因為比較出名🙈食落都幾足料 仲有菇粒 口感多啲不過個醬有少少咸 落少啲會好啲🙈味道上唔算有驚喜 比較普通大阪燒味 有少少期望與落差🤧除咗食物質素麻麻哋之外 餐廳上菜嘅時間都要改善🥲 叫左食物半個鐘先到齊 (大阪燒有講左即叫即做 要等 但連烏冬都係)最sad係第一個烏冬之後 另一個烏冬等咗10分鐘左右先到😅 搞到第一個烏冬都凍晒 湯又索乾哂 食落更差🥹希望佢會有改善啦🙈
最近佢出左烏冬餐牌 一於晚餐就試下佢~

叫食物個陣先6點半 一撳個餐牌已經冇咗雞扒同牛肉😅
得返兩個 就係蝦同雞叉燒 所以就揀咗呢兩個