刺身拼盤雖然種類唔多,有三文魚希靈魚八爪魚同北寄貝,每樣都係有一塊。叫少食多滋味,刺身嚟講都算新鮮,刺身都好鮮味!海鮮拼盤成盤上菜嘅時候好新鮮,啲蝦不停跳,鮑魚又係咁郁,另外龍蝦都郁吓郁吓咁。佢指定嘅有波士頓龍蝦、鮑魚、聖子、另外就有其他六款就由佢決定。食落口龍蝦都好有口感,不過佢收三百幾蚊,每樣就得一個,你唔好預佢有好多。但整體嚟講好食嘅!成盤拎嚟打卡一流!醬汁混醬方便呢度嘅款式就唔算太多,但係最令我出奇嘅係呢度又有麻辣醬(即係花椒辣油),對於麻辣一族真係福音!胡椒豬肚湯個湯就好重胡椒味,冇乜豬骨味道。不過以打邊爐個湯底就都合格,仲鹹咗少少。手切牛肉牛肉切得厚薄啱啱好,有啲咬口得來又好似食緊紙咁。上碟嘅時候仲有冰襯下,打卡都得。潮州那哥魚蛋呢個魚蛋,好有驚喜,原先睇佢潮州魚蛋心諗應該都爽口但普通。但係食過先發現入面有少少汁。啲汁又教返個魚蛋,但成件事好驚喜,我覺得值得一試環境佢裝修都好啲簡約,不過佢就中式食堂。睇落就幾乾淨。不過衛生來講就有啲唔太理想,可以再做得好啲。其實整體想睇間嘢做得都比較用心。有好多細節位睇到其他打邊爐舖頭無既野,但係可以再改進多少少。
刺身拼盤

海鮮拼盤