2021-11-15 75 瀏覽
至尊二人龍蝦套餐($888)頭盤係兩碟小菜 白灼海蜇絲 爽脆清甜 富有蛋白質 口感更有嚼勁同埋白灼水魷魚🦑 浸發得夠 口感爽脆杏汁菜膽豬肺湯燉湯煲到奶白色 入面比夠幾塊豬肺 口感腍滑 帶有軟骨 食落爽口 加上菜膽帶有甜味 清酒🍶凍鮑魚鮑魚肉比較厚身 肉質鮮嫩 清新爽口 冷藏後品嚐最佳蒜蓉粉絲蒸大元貝粉絲鋪滿喺大元貝嘅上面 超級多粉絲 大元貝兩個$5雞加埋咁大 肉質厚身 啖啖肉嘅感覺 蒜蓉超級入味 上湯龍蝦伊麵 呢一度有一整隻嘅龍蝦 🦞 細心嘅整切件剝殼 方便進食 伊麵底超級掛汁 淡淡都係雞湯牛油味 份量都唔算細 翡翠金沙蝦球 一大隻蝦頭超級彈牙 上面佈滿鹹蛋黃 每一啖都起沙嘅感覺 鹹蛋黃味道非常濃烈非常惹味甜品係番薯薑汁糖水番薯煲到腍但係有冇散 保持到番薯嘅原粒薑汁味好濃 非常適合冬天飲用10分驅寒總結好近旺角東站地理位置非常好店員服務有禮殷勤 主動加水同埋換上乾淨嘅碟非常之好 值得一試
至尊二人龍蝦套餐($888)

頭盤係兩碟小菜
白灼海蜇絲