2020-01-10 29 瀏覽
成班姊妹行行吓街肚餓了 即刻去之前聽朋友介紹開嘅樓上Cafe搵吓好嘢食一入到去已經比成間餐廳嘅聖誕氣氛吸引着 牆上有好多聖誕節相關嘅裝飾 坐位亦都好舒服大把將梳化任你坐食嘢除咗食食物水平仲好睇環境㗎嘛 呢方面呢個Cafe真係無得輸🤣坐定定之後我哋就叫咗以下幾樣食物Hot latte 熱嘅牛奶咖啡,拉花好好睇,咖啡味道濃郁,飲落去苦嘅味道偏多,但叫你打下卡都很不錯鰻魚炒飯呢個很有驚喜,係邊日式嘅鰻魚炒飯,鰻魚肉很肥美,雖然味道偏重,但整體非常可以再試小食拼盤小食拼盤有咖喱角,腸仔,薯條,雞翼,每樣有三至四樣,非常適合一大班朋友開心share,配啤酒一流!冬瓜茶 放咗喺玻璃甖入面 依家天氣凍夜麻麻飲熱茶最暖下個胃食完又有肥肥莉莉嘅小食拼盤飲杯熱茶最消濟~成晚坐得舒服又食得開心唔經唔覺時間過得好快我哋先依依不捨咁閃左希望下次可以同班姊妹再嚟呢度食嘢啦如果想搵間餐廳價錢合宜又可以坐得舒舒服服食物水準又有返咁上下又喺鬧市當中呢間Cafe真係值得去

坐定定之後我哋就叫咗以下幾樣食物

Hot latte