2009-04-29 10 瀏覽
甜品@Simply Thaihttp://hk.myblog.yahoo.com/goodboy_philip/article?mid=33908同 Tomodachi C 上左去旺角新世紀睇20世紀少年, 套戲成 140分鐘 (呢牌有 d 攰...睇戲途中差 d 洽著左...) 睇完已經十一點幾, 得番呢間 Simply Thai 未閂門, 印象中食過 Simply Thai 兩次, 味道無咩特別, 臨食店打烊前食個甜品啦! 好唔好食? 又睇落去? 好! 食野! Simply Thai 地址: 旺角太子道西193號新世紀廣場5樓533號店 香芒黑糯米: 睇外形 Tomodachi C 同我都以為呢個香芒黑糯米最好食, 糖醬, 榛子, 椰子汁, 黑糯米加少少芒果, 焦糖醬脆脆的, 黑糯米密密實實, 暖暖地好 sticky, 淋一點椰汁, 味道尚可。香蕉布甸蜜香脆糖雪糕: 睇落個雪糕平平凡凡, 一下切下去連底既香蕉布甸食一口...好好味!!! 連唔太鍾意食甜品既我都話好食, Tomodachi C 都係咁話! 暖暖地既香蕉碎似乎混合左 d 蛋黃, 咸咸地又甜甜地, 布甸加雪糕, 好食
甜品@Simply Thai

香蕉布甸蜜香脆糖雪糕: 睇落個雪糕平平凡凡, 一下切下去連底既香蕉布甸食一口...好好味!!! 連唔太鍾意食甜品既我都話好食, Tomodachi C 都係咁話! 暖暖地既香蕉碎似乎混合左 d 蛋黃, 咸咸地又甜甜地, 布甸加雪糕, 好食! 推介!

側面影埋去成個雪人仔咁! 埋單八十幾元, 陣係食左甜品無食主菜, 好難比星星啊! 有機會食埋主菜再話你知! 三 啦

SIMPLY THAI,心泰,泰國,泰國菜,二十世紀少年,20世紀少年,最後之希望,好孩子