聽朋友講廣華街有一間餐廳開咗石板燒,價錢經濟實惠,而且食物質素好高,服務好好,所以呢放工之後,即刻約咗朋友試吓嚟食佢哋嘅石板燒,估唔到食咗之後真係返唔到轉頭,超級好食,因為佢哋嘅石板燒嘅肉質同份量都係非常之有質素,好專業,而且好超級推介佢哋嘅日式吉列牛扒燒,加埋佢哋嘅紫菜尾數飯,加流心蛋,加埋無糖可樂,簡直係完美嘅配搭,分量十足,個飯好好食,大大碗,而且擺相好靚,隨時可有心機,所以客人食得好滋味,而且佢哋嘅衛生程度都好好,餐廳好企理,去日本風味,而且空間好大,坐得好舒服嘅,真係好啱一大班朋友嚟食呀,而且我都推介佢哋嘅豚肉燒,都係好高質素嘅肉質,真係好加返,而且呢一度嘅食物落單好快,唔需要客人等好耐,等咗幾分鐘,店員就會好快上菜,非常方便,而且都幾好玩㗎