🌟係旺角彌敦道胡社生行1樓,有間出名高質,性價比高既放提🌟佢分兩個價位既餐,我地揀左A 餐試下質素先🌟A 餐收費一至四,正價時段$288, 任食兩小時,已經包左有77品料理🦐刺生-一大盤上,擺盤好靚-刺生厚切,新鮮冇雪味-大推北海道角螺,北海道帶子阿根廷赤蝦,好大隻-仲有必叫泰味冷鮑魚, 泰色醬汁惹味,鮑魚有口感,爽彈-淨係叫刺身都可以回本!!!🍲一品料理-推推蒜香蛤蜊卜卜蜆煲,好多蜆,新鮮冇沙,蒜香味又出-薑蔥炒花蟹都係必點,花蟹都幾大隻,多肉🦐燒物-選擇都好多-有蒲燒鰻魚,燒紐西蘭羊鞍,西京比目魚,燒汁帆立貝,燒生蠔,燒虎皮尖椒-每樣嘅質素中上,當中西京比目魚最吸引,忍唔住叫咗三碟嚟食,真係好好食-重點係仲有無限叫嘅馬來西亞榴槤,可以叫埋燒榴槤食,榴槤肉更加綿密,更香甜🥩串燒-有鹽燒海蝦,鹽燒牛舌,鹽燒雞軟骨,燒菠蘿,燒雞翼🦐天婦羅-有虎蝦天婦羅,南瓜天婦羅,秋葵,粟米仔,蟹棒天婦羅-炸粉唔厚,即叫即炸,上枱熱辣辣🍦雪糕除咗有好多日本同埋本地品牌之外,仲有Häagen-Dazs同埋Movepick任食❤️❤️❤️
🌟係旺角彌敦道胡社生行1樓,有間出名高質,性價比高既放提

🌟佢分兩個價位既餐,我地揀左A 餐試下質素先

🦐刺生

-一大盤上,擺盤好靚

-刺生厚切,新鮮冇雪味

-大推北海道角螺,北海道帶子阿根廷赤蝦,好大隻

-仲有必叫泰味冷鮑魚, 泰色醬汁惹味,鮑魚有口感,爽彈

-淨係叫刺身都可以回本!!!

🍲一品料理

-推推蒜香蛤蜊卜卜蜆煲,好多蜆,新鮮冇沙,蒜香味又出

-薑蔥炒花蟹都係必點,花蟹都幾大隻,多肉

🦐燒物

-選擇都好多

🥩串燒

-有鹽燒海蝦,鹽燒牛舌,鹽燒雞軟骨,燒菠蘿,燒雞翼

🦐天婦羅

-有虎蝦天婦羅,南瓜天婦羅,秋葵,粟米仔,蟹棒天婦羅

-炸粉唔厚,即叫即炸,上枱熱辣辣