2012-03-28 46 瀏覽
自從舊年開始經朋友仔介紹下,都食過幾次, 每次都係食壽司,感覺是中規中矩啦,同區的一壽司,元氣, 峰和monster都食過,哩間算係可以坐得幾耐, 又有卡位, 而且已經不再是迴轉了,而係剔紙仔, 是晚睇完戲又來, 服務生話9:30前主餐牌有七折,一貫的叫:壽司當中, 這裡的帶子和火灸帶子,三文魚都不錯, 火灸帶子壽司面亦放有蒜容,跟板長一樣,火灸三文魚,亦能燒出魚油香, 海膽壽司的海膽尚算新鮮,冇腥味手卷: 香荵三文魚和香荵吞拿魚,兩者的紫菜都不脆,紫菜可以話係手卷的靈魂, 唔脆真係好難食,後者的吞拿魚冇鮮味刺身:三文魚腩,厚切肥美有三文魚油香, 我們前後叫了2碟, 不錯!應服務生推介,叫了汁煮鮑魚,相信是將鮑魚仔略煮, 少少醬油味, 尚算弹牙鮮味, 我覺得刺身吃會鮮味一點熟食我們叫了七味雞軟骨,油淋淋,差這裡的提子rum酒雪糕,不太甜,有淡淡酒香和提子肉, 而且不會雪到好硬,好味到雙球打孖上
熟食我們叫了七味雞軟骨,油淋淋,差
除了七味雞軟骨和手卷,其他都合格
提子rum酒雪糕
提子rum酒雪糕