2024-02-04 976 瀏覽
嗱!今次想同大家講講我食咗個色香味俱全嘅大餐,仲要係得咁讚嘅環境中。首先畀個掌聲俾佢哋個「招牌火鍋」,湯底選擇多到我眼花撩亂,最後揀咗個秘制麻辣湯,夠晒夠勁辣,頂級滋味溫暖埋件心!🍲辣度完美,千層肚同金菇落湯幾分鐘,出嚟嗰陣口感既嫩滑又爽口,汁水全畀佢吸晒,一啖落肚真係夠晒滿足。食完熱辣辣嘅火鍋,就過番嚟燒肉味道。安格斯牛肉只需喺面頭輕輕噏一噏,每一啖都咁多汁、咁嫩滑,食得我呼哧呼哧咁賣力。🥩😋轉頭又食嘅西班牙黑毛豬,外皮烤得啱啱好,有啲嘅金黃色;肉質鮮美又彈牙,嘖嘖,呢啲食材真係惹味到爆炸!嚟到甜品,自家制花生糊正!滑溜溜嘅口感攪拌得啱啱哋,花生香味撲鼻而唔膩口,老實講,完場可以有咁滋潤嘅味道,真係錦上添花啊!🍨潮州蘿蔔糕同埋蒸蛋係我心頭好,都做得唔錯,尤其係蒸蛋,細滑得嚟又夠味,喂,真係叫人一試愛上!總結,呢次嘅食體驗正,地方夠曬企理,服務又得,如果想食得痛快又唔想花得太多,真係一個好選擇!