2020-10-26 507 瀏覽
環境新鋪新裝修當然尚算不錯,牛大人🐂影響力下的新店誕生⋯⋯當然集團式經營同樣採用電話落單⋯⋯方便但出餐不太快捷📲當然🈶️用餐🍴時限亦當然唔夠時間食啦⋯⋯因為每次用App點餐都用咗我10分鐘,因為🈚️人教點樣㯲初初係有啲雞手鴨腳⋯⋯嘥咗我好多時間先落到單😰飲品種類不是太多,洛神花完全🈚️味道😅係麥茶比較啱我口味多啲啲👍🏽牛肉當然要靚仔啦⋯⋯主打燒肉尚算不錯,但其他台式的小食就真係唔使點啊認真麻麻哋⋯⋯而海鮮又不太新鮮尤其係蝦🦐係大隻但肉質就霉霉地囉🙊扇貝冰鮮冇乜鮮味,我覺得菠蘿🍍係全晚最正最正嘅食材🤟🏼唔知係咪新開張所以食材種類好多都冇貨,整體食物質素就尚可,服務員工都有禮會主動幫客換燒烤盤,但唔知點解D燒烤版好快就癡底會燒燶😓我哋係食最貴個餐,所以有折價錢都還可以勉強接受,但用原價真係太抵食喇!