2015-07-26 1494 瀏覽
今日同李老闆下午茶傾下心事~佢提議去幫襯呢間,上到去意外地多人~我地被分配到一個埋邊的双人摺枱,噢~~一坐落,服務員姐姐呢頭幫我地開茶,我地喺那邊落單~我地點左几款心儀食品~等左一陣~終於有野食上枱啦~叉燒飽 - 冷冰冰的飽,一D溫度都冇,叉燒饀得好少,飽皮又厚又唔鬆軟,感覺好差~蝦餃 - 只有微熱,冇煙出熱騰騰既感覺~蝦肉粒粒算大粒~但蝦餃皮就比較靭小龍包 - 超級唔好食~ D皮又硬又粗,豬肉饀好咸又唔香~唉...失望清炒鮮蔬 - 睇上去真係好清新~入口冇乜味,而且份量真係少得驚人,絕對唔值呢個價錢..柴魚花生粥 - 柴魚同花生同粥三個都好似唔係好熟咁~各有各味道~一D都唔夾,而且份量好少,脆片又硬又唔好食,難食到真係後悔叫左整餐茶都令人感覺唔良好~服務唔好,出品唔好,唔知點解仲會咁多客人去..臨走前點都要去下洗手間洗個手先~店舖的洗手間設備我覺得尚可接受~~女有兩格,細細地算係乾淨都可以用~總括黎講..算係見識過佢的出品~可見的未來相信唔會再見,真心希望佢地他日可以有所進步
今日同李老闆下午茶傾下心事~佢提議去幫襯呢間,
上到去意外地多人~我地被分配到一個埋邊的双人摺枱,噢~~
一坐落,服務員姐姐呢頭幫我地開茶,我地喺那邊落單~
我地點左几款心儀食品~等左一陣~終於有野食上枱啦~
臨走前點都要去下洗手間洗個手先~

2015-04-16