2024-04-03 83 瀏覽
-今次介紹呢間簡直係牛魔王福音,兩個小時邊爐放題,俾你任食多種牛肉ssss,當然唔少得梗係無限飲品,同埋火鍋配料,咁我就整合幾款必食推介俾大家牛肉黎講,無論兩個人嚟定係一家人一齊嚟,都會想一碟精選牛肉拼盤俾大家,睇吓自己最鍾意邊款,就再encore,我自己有3款特別深刻。澳洲M7和牛,油花十足,入口即化。封門柳肉味鮮甜,我個人最鐘意。牛板腱就牛味重得黎,又夠淋身。要爽口嘅口感就梗係要和牛金錢展凍櫃嘅選擇都唔少,竟然有我打邊爐最鍾意食嘅芝士魚豆腐,唔係度度有㗎,見到即刻加20分。另外有大腸頭,洗得乾淨又唔會有怪味。仲有超級大粒嘅貢丸,同埋牛丸都係必食之選。補給庫嗰邊有粉麵提供,比較少見嘅係有銀針粉講埋個湯底啦,我就揀咗唔使加錢嘅粟米豬骨湯,另外要加錢嘅,都仲有濃味少少嘅麻辣或者比較特別嘅肉骨茶,大家就可以豐儉由人